Välj ett säkert kort för säkerheten på din ort!

Vi är ett bevakningsföretag som är auktoriserat av Länsstyrelsen och Rikspolisstyrelsen. Tillsammans med vårt andra bolag Lås & Larm Upplands-Bro AB erbjuder vi helhetslösningar inom säkerhet.

Om oss

Vi erbjuder företag och privat­personer säkerhets­teknik, bevakningstjänster, uttryckning och larmcentrals­tjänster till konkurrens­kraftiga priser, med kvalité och service som givna honnörsord.

All vår personal, såväl väktare som övrig personal är utbildade i enlighet med myndighetskrav och har de kvalifikationer och erfarenheter som krävs för respektive uppdrag. Vi garanterar er en trygg och hög service.

Målsättning

Med service och kvalitet.

Kunden ska finnas nära oss så vi kan serva er på bästa möjliga sätt dygnet runt. Vi strävar efter att vara det säkerhetsföretag som genom kvalitet och service skapar nöjda kunder. Vi skall utvecklas med hänsyn till långsiktighet och uthållighet. Vi skall inte vara störst, däremot skall vi eftersträva att vara bästa på de tjänster vi utför.

Vision

Enkel organisation och kundnärhet.

Med vår enkla organisation och kundnärhet samt gedigna branschkunskap och innovativa tänkande ska Larm Assistans vara ett välkänt varumärke i bevakningsbranschen.

“Med kunden i fokus” är vår utgångspunkt och vi arbetar inte utifrån färdiga koncept och standardiserade paketlösningar, utan ser gärna att ni har möjlighet att vara med och bestämma. Utveckla ert egna trygghets- och säkerhetstänkande – tillsammans med oss!

Vi vann! Damernas Affärsnätverks Stora Pris.

2018 tilldelades vi Damernas Affärsnätverks Stora Pris. Priset delas ut till ett företag som visar på hög professionalism i sitt yrke och alltid ger kunden mer än den förväntar sig.

Flera personer på en scen och tar emot ett pris

Om oss

Tillsammans med vårt andra bolag Lås & Larm Upplands-Bro AB kan vi erbjuda er helhetslösningar inom säkerhet.

Vi finns till för er, företag och privatpersoner som bor i Upplands-Bro och Håbo. Ni som kund ska alltid på ett enkelt och bekvämt sätt kunna nå oss, så ni känner er trygga.

Vi erbjuder företag och privatpersoner säkerhetsteknik, bevakningstjänster, uttryckning och larmcentralstjänster till konkurrenskraftiga priser, med kvalité och service som givna honnörsord. All vår personal, såväl väktare som övrig personal är utbildade i enlighet med myndighetskrav och har de kvalifikationer och erfarenheter som krävs för respektive uppdrag. Vi garanterar er en trygg och hög service.

Övervakningskameror utomhus.
  Ring oss