Välj ett säkert kort för säkerheten på din ort!

Vi är ett bevakningsföretag som är auktoriserat av Länsstyrelsen och Rikspolisstyrelsen. Tillsammans med vårt andra bolag Lås & Larm Upplands-Bro AB erbjuder vi helhetslösningar inom säkerhet.

Referenskunder

Många kunder har genom åren valt att byta till Larm Assistans Upplands-Bro.

Vi är ett familjeägt företag och har stor närvaro på den lokala marknaden i Upplands-Bro med omnejd. Här nedan kan du läsa om vad några av våra kunder har att säga om oss.

Lasse, Carina Åberg tillsammans med person från Larmass.
Man utanför sin svarta bil

Åbergs museum

– Lasse & Carina Åberg, Ägare Åbergs museum

”Som många museer så är vi ju ett attraktivt mål för tjuvarna, och har tyvärr drabbats av ett par inbrottsförsök, men Larm Assistans är alltid behjälpliga med det de kan göra i situationen, kor med polis, låsbolag och hantverkare för återställande. Det känns tryggt och underlättar väldigt som t. ex. vid ett tillfälle då vi befann oss i Spanien vid tiden för inbrottsförsöket.”

Nordic Wellness

– Daniel Kurenkoff, Distriktschef Stockholm Nord

”Larmassistans AB har flertalet gånger hjälp oss med våra utmaningar, de utmärker sig genom att vara lyhörda, flexibla och framförallt otroligt servicemedvetna. Oavsett om det gäller stationär bevakning eller utryckningar så levererar dom i tid med kvalitet. Det personliga engagemanget från både ägare och anställda sticker ut från övriga bolag. Johan med personal ger det där lilla extra, kundens behov går alltid först. Lås & Larm Upplands-Bro har vårt fulla förtroende och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete.”

  Ring oss