Välj ett säkert kort för säkerheten på din ort!

Vi är ett bevakningsföretag som är auktoriserat av Länsstyrelsen och Rikspolisstyrelsen. Tillsammans med vårt andra bolag Lås & Larm Upplands-Bro AB erbjuder vi helhetslösningar inom säkerhet.

En man som kollar på övervakningskameror på flera skärmar.

Tjänst: Larm

Utryckning på larm är en av våra specialiteter. Vi åtar oss samtliga larm för branschen såsom inbrottslarm, kameralarm, brandlarm, driftlarm, larm från värmekameror, störningsjour och överfallslarm. Av kvalitetsskäl skall samtliga larm vara installerade av godkänd installatör samt kopplad till godkänd larmcentral.

Inbrottslarm

Vi samarbetar med flera SBSC Certifierade larm- och kamerainstallatörer. Har ni inbrottslarm idag kan ni koppla detta till någon av de larmcentraler vi samarbetar med för att få bättre svarstid och snabbare utryckningstider av väktarna.

Läs mer

Mer om vårt inbrottslarm

Vid övergång till oss har ni prisgaranti och ingen årskostnad förrän ert avtal med befintlig larmcentral gått ut. Vi sköter allt besvär såsom nyckelhämtning, instruktionsupprättande, åtgärdsinstruktioner, uppskyltning, nyckelförvaring, kundsupport dygnet runt osv. Vi önskar då besöka er fastighet för att komma med en så rättvis offert som möjligt. Offerten innehåller i vårt fall alla priser, inget tillkommer, såsom restid eller extra arbeten.

Installation och besiktning

Unikt för Larm Assistans kunder är att de kan en gång per år be vår driftledning att kontrollera uppkopplingen på deras larm – en funktionskontroll – och även detta ingår i årsabonnemanget.

Ta kontakt med arbetsledare@larmassistans.se för att boka tid.

  Ring oss