Välj ett säkert kort för säkerheten på din ort!

Vi är ett bevakningsföretag som är auktoriserat av Länsstyrelsen och Rikspolisstyrelsen. Tillsammans med vårt andra bolag Lås & Larm Upplands-Bro AB erbjuder vi helhetslösningar inom säkerhet.

Övervakningskamera på ett hus.

Tjänst: Bostads- och villabevakning

Villaområdesbevakning intresserar många just nu med full förståelse för den inbrottsvåg som sveper över oss idag. Kameror och villalarm i all ära men ytterligare åtgärder behövs för att slippa få objudna gäster i sitt hem.

Vi har sedan ett år tillbaka arbetat fram ett lyckat koncept. Villaägare går samman och bör vara minst 10 st på ett och samma område. De utser en kontaktperson som också erhåller all avrapportering från väktarna samt position och tidpunkt på väktarna. Villamedlemmarnas brevlådor markeras upp att de tillhör ”föreningen” och området skyltas upp med vägskyltar (två ingår vid start).

Detta fungerar också i avskräckande syfte. Villaägarna får direktkontakt med väktaren för omedelbar hjälp i händelse av nöd eller brottslig verksamhet, eller när medlemmar önskar meddela händelser direkt som berör väktaren, t. ex. misstänkta besökare i området. Tjänsten utförs endast i vår närhet för att övriga väktarfordon skall snabbt kunna komma fram för åtgärd.

Statistiskt för ett år bakåt är resultatet att våra bevakade villaområden inte behövt polisanmäla något nytt inbrott. En förening faktureras och fördelar fakturorna till medlemmarna. En kontaktperson hos er får dagligen avrapportering, bilder och tactningen avväktarna.

Exempel Mini: Minimum en rondering per natt eller dag, max 20 minuter.

  Ring oss